Hierontapalvelut

Varaa aika koulutetulle hierojalle

Hierontapalveluista vastaavat koulutettu hieroja Sanna Maja ja koulutettu hieroja, urheiluhieroja Janne Tikkanen. Jannelle voit varata aikoja osoitteesta www.khjt.fi!

Sanna Maja:

Sanna on valmistunut hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiasta keväällä 2015 ja suorittanut hierojan erikoisammattitutkinnon tammikuussa 2016, niveltentoiminnan ylläpitoon ja edistämiseen erikoistuen. Lisäksi Sanna on syventänyt osaamistaan osallistumalla triggerpiste ja lihaskalvot -kurssille Turun Hieronta-Akatemialla keväällä 2015 (kouluttajana Mika Pihlman).
Sanna kävi syventymässä purentalihasten käsittelyyn ja leukanivelen toimintaan joulukuussa 2019 (kouluttajana osteopaatti Harri Rovio).

Janne Tikkanen:

Janne valmistui hierojaksi ja urheiluhierojaksi Turun TYA-oppilaitokselta vuonna 2018, jonka aikana hän toimi myös TUTO Hockeyn urheiluhierojana ja joukkueen fysioterapeutin työparina. Valmistuttuaan hän on työskennellyt päätoimisesti ammattihierojana ja kouluttanut hierojaopiskelijoita vuodesta 2019 lähtien. Janne syvensi osaamistaan fascia-/kinesiokäsittelykurssilla syksyllä 2017 hierojakouluttaja Janne Mäkelän opissa. Janne tarjoaa asiakkailleen klassista- ja urheiluhierontaa.

Muista myös lahjakortit ja kotikäynnit

Halutessasi hieronta voidaan aloittaa 15 minuutin lämpöhoidolla, muistathan mainita asiasta etukäteen varausta tehdessäsi!
Saatavilla myös sarjakortteja tai lahjakortteja hierontaan.
Sanna ja Janne tekevät myös yritys- ja kotikäyntejä!