PEPPLUS kiinteyttävä hoito

Hinta: 80 €

Kesto 60min

Hoidon vaikutukset:

1. Kiinteyttävä vaikutus. Patentoitu kiinteyttävä polymeeri on tuotettu erikoismenetelmällä. Super lifting polymer kiinteyttää tehokkaasti ja vähentää ihon veltostumista ja ryppyjä.

2. Juonteiden ja ryppyjen vastainen vaikutus. Kuparipeptidit, heksapeptidit ja palmitoyyli-pentapeptidit vahvistavat tehokkaasti kollageenia ja parantavat ihon dermiksen laatua.

3. Ikääntymisvastainen ja vaalentava vaikutus . Japanin rusinanpuunhedelmä uutteista(Hovenia dulcis) valmistettu tehokas nuorentava ja virkistävä vaikuttava ainesosa.

4. Pintaverenkiertoa parantava ja lipolyyttinen vaikutus. Kasviuutteet, kofeiini ja beta-glykaani.Nopeuttaa verenkiertoa ja auttaa poistamaan ihosta liiallista rasvaa. Samalla parantaa ihon elastisuutta.

PEPPLUS+ SPECIAL SKIN CARE LIFTING PROGRAM KIINTEYTTÄVÄ HOITO

Erittäin tehokkaasti ihoa kiinteyttävä hoitomenetelmä. Hoitoa on helppo suorittaaja se ei vaadi erikoisaineita. Kätevä hoitopakkaus sisältää kaiken tarvittavan. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkina vuodenaikoina suoritettavaksi. Suosittelemme käyttämään hoitoa tarpeen ja tarkoituksen mukaan 1 –4 kertaa kuukaudessa.  Sopii erinomaisesti käytettäväksi ennen tärkeitä juhlia.

 

Varaa aika