Neulaton mesoterapia DUAL INJECTOR PRO

Hinta: 120 €

Kesto 90 minuuttia.

Dual Injector Pro+ yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä. Dual Injector Pro+ antaa kauneushoitoloille edistyneimmän neulattoman ja veitsettömän kasvojen kohotuksen.
Katso video hoidosta

Dual Injector Pro+ on kasvojen ihoa kiinteyttävä ja kohottava menetelmä, joka mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihokudokseen ilman ihon pinnan rikkomista neuloilla tai veitsellä. Radioaaltojen ja elektroporaation ainutlaatuisella kaksoisvaikutuksella pystytään vaikuttamaan ihosolukkoon virkistämällä sen luontaista toimintaa ja imeyttämään syvälle ihon sisälle sen tarvitsemia ravinteita.

Neulaton Mesoterapia on miellyttävä ja erittäin suosittu vaihtoehto injektiohoidolle. Lopputulos on sama kuin injektiohoidossa mutta ilman kipua ja mahdollisia mustelmia. Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille. Radiofrekvenssin ja elektroporaation yhteistuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho kutistuu ja kiinteytyy jolloin pienet rypyt ja poimut tasoittuvat.

Radiofrekvenssin teho perustuu energiaan joka lämmittää ihokerroksia ja lisää ihon luonnollista kollageenin muodostusta. Samalla se kutistaa jo veltostuneita pintakapillaareja, kollageenisäikeitä ja rasvasoluja.

Elektroporaatio synnyttää solukalvojen väleihin mikroskooppisen pieniä nopeasti sulkeutuvia reikiä, joiden kautta tehoaineet imeytyvät soluihin. Tämä aktivoi entsyymitoimintaa. Imeytyminen on jopa 2000 kertaa tehokkaampaa kuin muilla tunnetuilla hoitomenetelmillä.

Radiofrekvenssi on tehokas esim. silmänympärysihon kiinteyttäjänä. Se vaikuttaa ryppyihin sekä tummiin silmänalusiin ja silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, huulirypyt, kaula-alueeen roikkuva iho, kaula-alueen rypyt jne.

Radiofrekvenssihoito on täysin turvallista, se on kivutonta ja tuntuu ainoastaan pienenä lämpönä iholla.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää tuonnemmaksi ja joillekin radiofrekvenssihoito sinällään saattaa olla jo riittävä hoitotuloksen kannalta.

Elektroporaatio on Kemian Nobelilla 2003 palkittu esteettinen hoitomenetelmä, joka mahdollistaa aktiiviaineiden imeyttämisen ihoon erityisen magneettisen aallon avulla.

HOIDON EDUT:
Ihon yleiskunnon kohentuminen
Ei palautumisaikaa
Ei nukutusta tai paikallispuudutusta
Pienten ja alkavien ryppyjen poistuminen
Kollageenin luontaisen tuotannon lisääntyminen
Hyperpigmentaation väheneminen
Aktiivisten ainesosien imeytymisen paraneminen

HOITOKOHTEET:
Auringon aiheuttamat vahingot, maksaläiskät, ikäläiskät
Ikääntynyt ja löystynyt iho
Pienet rypyt ja juonteet
Akneihottuma
Laajentuneet ihohuokoset
Hilseilevä tai kuiva iho
Liian rasvainen iho
Esi- ja jälkihoitona kirurgisiin toimenpiteisiin

Varaa aika